Волшебница... Шепчу я как молитву

Чарівнице... Шепчу, як молитву:
"Як тебе я безмежно люблю!"
Твоїх фарб незбагненну палітру
Не очима, а серцем ловлю...

Розчиняюся і потопаю
В різнобарв'ї твоїх кольорів...
Я нікого на світі не знаю,
Хто б за тебе це краще зробив.

Хто б зі мною, ось так, поділився
Тим, що бачу, прийшовши сюди.
Доторкнувся... — і наче напився
Життєдайної щастя води...


Рецензии
Замечательно, Александр Васильевич!..

Андрей Аксюта 2   27.10.2015 23:07     Заявить о нарушении