Mozart of 21 century Ryan Wang
It is Ryan Wang from China.
He plays all unmistakably,
virtuoso with great power.
All intonations are right!
His play is quick and bright.
Can't stop from hearing him.
5 years all - a dream!
Свидетельство о публикации №115102602367
Мулюков Родион 08.11.2015 12:10 Заявить о нарушении