108 -Священна Рiка-
Пливи! Без оглядки, без ницого страху, довірся воді, тим джерелам підземним, що миють смарагди, залізо і мідь. Є платина, спиж, що під мулом сховався. Є кремній, кришталь, бірюза. Ці води священні. На цьому сувої записане все, що було і що буде. Ти просто його прочитай.
Рахуй до дванадцяти. Спи не хвилюйся. Занурюйся в сон, як у води святі. Ти чуєш дзвіночок, дінь-дінь калатає. Хвилюються трави, сивіє верба. Із кола у коло, і далі в ніколи, у точку з якої, усе почалось.
Із сну в тогодення ти випірнеш хутко. Ходитимеш тихо. Тебе не помітять. Бо сонце світитиме в спину тобі. Не бійся забути, що там зрозумієш. Назад повернешся, розкажеш мені.
Рахуй до дванадцяти. Все. Засинай.
© Copyright: Валентин Лученко, 2015
Свидетельство о публикации №115102510113