Повiтруля

У ТЕБЕ ВІТЕР В ГОЛОВІ
ТАКА Є ВІТРЯНА ТИ ЖІНКА
ЧОМУ ДОСТАЛАСЯ МЕНІ?
Я ПОДУМКИ,ВСЕ ПЕРЕПИТУЮ

Я ПЕРЕПИТУЮ,ЧОМУ?
ТА ВІДПОВІДЬ,НЕ ПОСТАЄ
МАБУТЬ ТО ГЕНИ,КРОВ ВСЕ Є
НАДІЇ НІЦ,ЗОВСІМ НЕ МАЄ

АБИ ЗМІНИЛАСЯ САМА
А ТО БУДЕШ,ЗОВСІМ НЕ ТИ
ТАЙ Я НА ТЕБЕ, НЕ ПОГЛЯНУ
ЧОМУ,ГОСПОДЬ ПОСЛАВ ТЕБЕ?

І ТУЮ МУКУ ІЗ ТОБОЮ
КОХАЮ Я ТЕБЕ ДО БОЛЮ
А ТИ ЯК ВІТЕР,ОТАКА
ТО ТИ ВЕСЕЛА,ТО ПОХМУРА

ТО ГОМІНЛИВА,ТО СУМНА
ТО НОСИШСЯ,ЯК ТЕ ЦУНАМІ
УСЕ ЗМІТАЄШ,НА ШЛЯХУ
А Я КОХАЮ,БОЖЕ ПРАВИЙ

ТАКУ ЯК Є ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!
ТА ТІЛЬКИ,ЯК ТЕБЕ ВТРИМАТИ?
ТУ ПОВІТРУЛЮ,ОТАКУ
І БОЖЕ,ДАЙ МЕНІ ТИ СИЛИ

АБИ ТЕБЕ УБЕРЕГТИ
НІКОЛИ ТАК Я НЕ БЛАГАВ
ВІДКОЛИ ВСТРІВ ТА ПОКОХАВ
НА ТЕБЕ ДОВГО Я ЧЕКАВ!


Рецензии