Гей, козак козаче, поспiшай додому
На добро та вдачу, поміняй підкови.
Ворогів ти нищив, у чужому краю,
Повертайсь додому, до рідного гаю.
Приспів: Гей, козак козаче, поміняй підкови,
Щоб кінь білогривий швидко віз додому.
Рідні в хаті твоїй вже тебе чекають,
Мати та дружина сльози проливають.
Вони тебе люблять щиро та кохають,
На тебе надії свої покладають.
Приспів: Гей, козак козаче, поміняй підкови,
Щоб кінь білогривий швидко віз додому.
Повертайсь наш сокіл, захисник країни!
Принеси нам спокій в рідну Україну!
Ти - як промінь сонця, нам тепло даючий,
Ти - мов свіжий вітер, добрий та цілющий.
Приспів: Гей, козак козаче, поміняй підкови,
Щоб кінь білогривий швидко віз додому.
Гей, козак козаче, поміняй підкови,
Щоб кінь білогривий швидко віз додому!
Свидетельство о публикации №115102407647
Принеси нам спокій в рідну Україну!
Ти - як промінь сонця, нам тепло даючий,
Ти - мов свіжий вітер, добрий та цілющий.
Світу в кожному дом!З душевним теплом,
Наталья Некрылова 15.12.2015 19:10 Заявить о нарушении