Присвячуеться Украiнi

О Боже.Ти куди дивився?
Ти бачив,що ти поробив?
Я б міг подумать ти напився
І з п'яну всіх їх наробив.

Вже сотні років ця країна
Служила вірою тобі.
Був час,не звали Україна.
Стояв собор на пагорбі.

Не вже ти міг закрити очі
Коли майдан палав увись.
Прийшла до тебе серед ночі
"Небесна сотня", - Подивись.

За що боролися ці люди:
За волю,мир і за життя.
Але нажаль цього не буде
Доки у влади скрізь сміття.

Ми зараз хлопців відправляєм
На кимсь проплачену війну.
Про це ми сотні пісень маєм
Та й смерть,як доказ,не одну.

Та за бездійністю верховних
Судів,правителів,царів.
Заївшись,пацюків церковних,
Народ прозрів не озвірів.

І той россійский цар аж шкірить,
Що в нас об'єднанність така.
І сам собі не може вірить,
Що не зігнуть тут вояка.

Я не признаю Дядю Вову,
Що він поліз у мій город.
Він думав стане царем знову,
Нащастя вже не той народ.

Іх об'єднала вся країна,
Щоб хлопцям " ТАМ" було тепліше.
Ми вперше звемось Україно.
Нема нічого нам рідніше.

Несе бабуся в мішку просо
Нашим бійцям,:"Це все що є",
Чужа і рідна мати носе
Лист з підписом"Дитя моє"

Жінки,дівчата все забули
Старі образи,хто любив,
Збирали гроші.Хлопців взули.
Тебе молили щоб не вбив.

------------------------------------------
Ось стало небо мов в полоні,
Вітер зриває з мене чуб.
Господь поклав мені в долоні
Цей герб,наш золотий тризуб.

Тримай,як мати свого сина,
Могутнім стань як в лісі дуб.
Хай знає вільна Україна
В якому напрямку тризуб.

Хай захистить ваші домівки
У ньому є народна сила.
І не потрібні вам гвинтівки,
Для ворогів це справжні вила.

Як треба,кожного достане
Щоб була вільна Україна.
І золотий тризуб постане
Колись,над зіркою з рубіна.

Затихло небо,зникло лихо,
Не чуть ні "Градів", ні " АК".
Мене за руку ніжно,тихо
Тримає дівчинки рука.

І водночас весь світ став милий
Від посмішок наших дітей.
Скажу на мові зрозумілій
Я світу "Glory to Ukraine!"


Рецензии