З Днем народження, любий Kiss! Варiант 1

З Днем народження, любий Kiss!
Ти лунаєш завжди і скрізь.
Країна закохана в ритм…
Лишайся вічно молодим!

Ми бажаємо перемог,
Натхнення, ді-джеїв – зірок.
Злагоди, миру у серці,
Най ширяться мегагерци!


Рецензии