Ой-ой-ой, або Повернення жiночностi
Навіщо потрібен тобі старий?
- А знаєш, я з ним пригадала сором,
дівочий такий...
Я з ним пригадала і цноту, і ніжність:
і без поцілунків – лише в очах.
Він каже, що шкіра моя білосніжна –
дівоча парча...
Я з ним пригадала свою жіночність,
що стерли на порох минулі роки...
І, знаєш, – як він задивляється в очі, –
я мрію про дотик його руки...
Свидетельство о публикации №115102401537
Анна Рыжая 26.10.2015 19:48 Заявить о нарушении