А. Фет. Чудная картина...

Аламат  шикил,
Гьикьван масан заз:
Лацу хьанва чуьл,
АцIанва гьикI варз.   
 
Цаварин эквер,
РапIрапIиз живер, 
Яргъара гъелер,       
Акатнавай звер.   

-----------------------
   
ЧУДНАЯ КАРТИНА...
А.ФЕТ
Чудная картина,
Как ты мне родна:
Белая равнина,
Полная луна,

Свет небес высоких,
И блестящий снег,
И саней далеких
Одинокий бег.
1832    


Рецензии