А. Пушкин. И. Пущину

    И.Пущиназ
Зи сад лагьай дуст, къимет авачир!
Кьисметдилай зун, рази я жуван.
Зи а ялгъуз гъен, кас акат тийир,
Пашман живеди гьикI кьунавай тир,
Атанай заз тек ви зенгинин ван.

Дуьа ийизва за къе Халикьдиз: 
Зи ванцини ви руьгьдин къатариз,
Секинвал гъурай, гьа заз къвезвай хьиз,       
Эквер чукIуррай мичIивилериз,
Лицейдин михьи йикъан нурар гъиз!


Рецензии