СХаввали Украiну

     (Пародія)
СХа-вва-ли Ук-ра-і-ну,
Сха-вва-ли Ук-ра-і-ну,
Сха-вва-ли Ук-ра-і-ну
Вальцман і Бакай!
СХав-ва-ли Ук-ра-і-ну
Схав-ва-ли Ук-ра-і-ну,
Схав-ва-ли Ук-ра-і-ну
Вальцман і Бакай!
Правди давно нема,
Правди давно нема,
Правди давно нема,-
Все - одна брехня!
Правди давно нема,
Волі давно нема,
Слави давно нема -
Все одна брехня!
Кур-ву!
Кур-ву на кіл!
Курвів всих на кіл щоб знали,
Курвів всих на кіл щоб знали,
Щоб народ не грабували,
Щоби вже не потікали,
Курвів всих,
Курвів всих,
На кіл щоб знали!

Куллю,для Кулі Влоба,
Куллю,для Кулі Влоба,
Куллю для Кулі Влоба,
Щоби не брехав!
Куллю, для Кулі Влоба,
Куллю, для Кулі Влоба,
Куллю, для Кулі Влоба,
Щоби більш не крав!
Кулю та й для Кроля,
Кулю та й для Кроля,
Кулю та й для Кроля,
Щоби більш не крав!
Кулю та й для Кроля,
Кулю та й для кроля,
Кулю та й для Кроля,
Щоби більш не крав!
Па-лю!
На на кіл всих!
ВальЦманяку на гілляку,
Вальцманяку на гілляку,
Вальцманяку на гілляку,
Нафіг всих!
На кіл всих!
Скотиняку на гілляку!
Геть всих!
             ...


Рецензии
Браво-браво-браво!! Все в крапку!!

Василий Поляков 2   22.01.2016 12:40     Заявить о нарушении
Усе в такт)

Петя-К   22.01.2016 12:52   Заявить о нарушении