kill kill

Kill your darlings - perfect day!
Kill your darling, corps away!
Kill your darlings, hear me pray
and let me cry in song.

Kill your aims and ones you need,
bury all your love indeed,
all your words - oh, make it bleed.
And I won't be weeping long.


Рецензии