Жора

Жора ходить на роботу.
В тому є подвійна суть:
Вихідний є у суботу,
Та ще й грошики дають.

Жора на роботу ходить
І від того виграє:
Економія виходить
Лиш тому, що ноги є.

На роботу ходить Жора
Бо кому ж іще там буть?
Хата в Жори хоч простора,
Та порожня. В цьому суть.

    <22 липня 2015>


Рецензии