Пробуждающимся Душам. Ларисе Геращенко
I кожний дотик током б'є.
В полях десь заблукала лiра.
Мовчу, бо слово - це святе.
Твої вiршi складаються у рiчку,
Їх серце iз любов'ю ль'є.
Душi горить маленька свiчка,
є свiжий подих - це моє.
Мої слова десь загубились.
Дозволь я тихо пропливу.
Щось вiчне в нас заворушилось.
Молюсь за вас i цим живу.
Свидетельство о публикации №115102305463