Хрещена

ХРЕЩЕНА-Я ЧЕКАЮ ТЕБЕ...
ГОВОРЕ ХЛОПЧИК,В ТЕЛЕФОН
ДВАНАДЦЯТЬ РОЧКІВ МАЄ
МАЙБУТНЄ КРАЩЕ,ЗНАЄ

АЛЕ ТЕПЕРІШНЄ БУТТЯ
ГОВОРЕ ВСЕ,САМЕ ЗА СЕБЕ
МАТУСЯ,П'ЯНАЯ ЩОДНЯ
І ЧХАТИ ХОЧЕ,НА ДИТЯ

ЇЇ ХВИЛЮЮТЬ,ТІЛЬКИ ГРОШІ
З БАГНА,ВИЛАЗИТИ НЕ ХОЧЕ
ДИТЯ-СТЕБЛИНКА,ПРИ ДОРОЗІ
ВІД МАМИ НЕ ЗІГРІЄ ТІЛА Й ДУШУ

ОДНА НАДІЯ-НА ДРУГУЮ...
НА ТУ,ЩО МАЛА,ПІД ХРЕСТОМ
ХРЕЩЕНА!ДЕ ТИ,МОЯ МАМА?!
ТИ ЗАХИСТ МІЙ!І МІЙ ПОКРОВ...


Рецензии