Знайди себе

ЗНОВУ,ЗНОВУ,ЗНОВУ- ВЧУВАЮ Я ТВОЇ СЛОВА
ТИ ВІДНАЙДИ-СЕБЕ САМА!
У СІРИХ БУДНЯХ,ЗАБЛУКАЛА
ДЕСЬ СВІТЛА ГЕТЬ, В ТОБІ НЕ СТАЛО

ВСЕ ЗАТАЇЛОСЯ,В ТОБІ...
ДУМКИ ОДНІ У ГОЛОВІ
НЕХАЙ ЗБИРАЮТЬСЯ ВОНИ
ПОРА ТОБІ СЕБЕ ЗНАЙТИ

ТИ ЗАЧЕКАЙ,ТИ ЗУПИНИСЬ
ПО СКВЕРІ ТАК СОБІ,ПРОЙДИСЬ
ПОПІДКИДАЙ ЛИСТОЧКИ,ТІ
ЩО ПАЛИ НІЦ ТОБІ,ДО НІГ

ПОВІТРЯ СПРОБУЙ ТИ НА СМАК
ТАКЕ СМАЧНЕ!ТИ ВЧУЛА...ТАК!
А НЕБО...ГАРНЕ ОН ЯКЕ!
ТАКЕ БЕЗКРАЄ ТА БЛИЗЬКЕ


Рецензии