Get fly!
is died
before November
if i mistake
make me remember
One month
remains
until December
but fly not flies
eventually
0h , fly
it's gettin' colder
after summer-days
Leave me your phone
numbers calling . .,
Today's a very f-n day
Flight No.
can't i
get
You were a fly
last summer's morning
Und - I
regret : becomin' Autumn .. ?
The fly - not fly
It's getting colder
Remember Dear , ours Autumn
Свидетельство о публикации №115102209557
пут ми май соуль ин-то депрессЪ
Вальдемар Керенский 24.10.2015 22:05 Заявить о нарушении