15. батьки-!!!

Неможна ніколи  розлюбити тих
    Хто тобі подарував Життя
         Їіх потрібно прощати
            І якщо Воля буде Божья
               То простят і нас


     (((Любі Мої  Батьки)))
*------------"""-------------*

1.Тих велич днів Я бережу
Коли були всі разом
Мій Батьківський сільський поріг
Вспомнився відразу
=============================
2.Із міста  їхав Я до них
І завжди посміхався
Бо плакала моя Душа
Як зними зустрічався
=============================
3.Ту радість Серцем відчував
Коли на них дивився
Спасибі ріднії мої
Що звами народився
=============================
4.Щаслива радість В їх очах
Світилась на Їх лицях
І сльози радісні расні
Текли по їхніх лицях
=============================
5.Я щиро вдячний Вам Батьки
До вас Я пригорнуся
Що виростили Ви мене
Вам низько Поклонюся
=============================
6.Через літа Я звами йду
Іду нетороплюся
І ще раз  Вам мої Батьки
Низесинько вклонюся
=============================
7.Я вам шепчу Через роки
Дорогі  мої Батьки
Мене літа несхамлят
Світлая вам Память

   22.10.20-15.р.20/45.


Рецензии