14. Мама-!!!

Нема ріднішої людини, яка виносила тебе
Під своїм Серцем , це наша рідная Матуся
Спасибі Богу і тобі моя  Мамо
За Життя яке ти мені подарувала
Низький уклін Богу, і тобі моя Мамо
Царство Небесне тобі, вічна память
Ти в моїм Серці та Душі залишаєшся на завжди
-------------------          -------------------------   -----------------       ------------------ --------- ---

      ((((((( Мама)))))))
^________________________^


1.Я повертаюся в дитинство
    Як по Весні ті  журавлі
    Я повертаюсь де родився
    В ті Сонячні квітучі дні
---------------------------------
2.Де запах білого Жасмина
    Та ароматного Бузку
    Білявих Вишинь та Любистку
    Я завжди зними там іду
---------------------------------
3.Я бачу цвіт струнких Акацій
    Жовтих білих запашних
    Зеленкуватого Оріха
    Який на Хату похиливсь
---------------------------------
4.Також Сливи жовті  сині
    Вони з Смородиною ростуть
    Матусин запах Чорнобривців
    Які мене Життям ведуть
----------------------------------
5.Дивлюсь як я Іду маленьким
    Мамки я держусь руки
    На Яблонях та на Березах
    Співають пісні нам птахи
-----------------------------------
6.До Батьківського йду порога
    Серця чую сильний стук
    Свою ріднеріднесиньку Матусю
    Мої руки  обнімут
-----------------------------------
7.І пригортаючись до неї
    Я чую ніжність і тепло
    Здригнуться трошки її плечі
    І я із ними заодно
-----------------------------------
8.І в тих очах я бачу  Сонце
    Радість Серця доброту
    Її щоками біжать сльози
    Я їх губами тихо п'ю
-----------------------------------
9.Ласкаво Мамка промовляє
   І радісні її  уста
   Мій сину рідний промовляє
   Як довго я тебе ждала
-----------------------------------

          22.10.20-15.р.20/00


Рецензии