Зриваи кв ти - завжди безглуздо

Зривати квіти дуже безглуздо.
Вони зів'януть, як і все тлінне.
На серці дивно, у вазі - пусто.
А дощ періщить, бряжчить по ринвам.

А дощ змиває та розмиває,
Міксує струни, виводить змістом.
А поряд двоє, їх світ зникає.
Вони літають, їм струм за двісті.

Мені вломило, переламало,
І стало раптом так зимно-зимно
Лиш думка з чаєм все зігріває,
Відчуте палить, горить спокійно.

Пожежа буде? І кажеш, в попіл?
Не вірю, фенікс встає з лахміття.
"Я є поганий" - усюди докір.
З тобою буду і в лихоліття.

Зривати квіти дуже безглуздо.
Вони зів'януть, як і все тлінне.
За що кохають? та, мабуть, просто.
В очах бо є та душа, нетлінна.


Рецензии