Я - Його дитина

Я – Його дитина.
Бог у свiт дав Сина,
Бог у свiт дав Сина
Врятувать мене.
Я – Його дитина,
Тому що я Сина,
Господа Йiсуса
Маю у собi.

Я – Його дитина.
I немаэ сили,
Щоби зруйнувати
Цю любов в менi,
Що Господь з Голгофи
В сонячнiм потоцi
Пролив в моэ серце
Зараз назавжди.

Я – Його дитина,
Я – Його дитина.
Як же не радiти,
Як же не спiвать?
Я – Його дитина.
Бог явив цю милiсть:
Дарував спасiння,
Одяг в благодать.
Я – Його дитина.


Рецензии