Всiм, хто був зi мною поруч

Я вдячна всім, хто був зі мною поруч:
Знайомі, добрі друзі, вороги.
Хоч з деким не побачимося знову,
Однак у серці кожен. Назавжди.

Бо я не вірю у людську байдужість,
Для мене гірше смерті  - "все одно".
Тому, мій милий невзаємний друже,
Тебе вбиває першим цей ігнор.


Рецензии