А. ФЕТ. Я тебе ничего не скажу...

Са гафни лугьудач, лугьудач за ваз...

Са гафни лугьудач, лугьудач за ваз,
Кутадач ви рикIик са кIус гъалаба,
Тикрарзавайдакай, кисна жув жуваз,
КьетI жедач айгьамиз, им ваз зи туба.
 
Гьар юкъуз ксузва цукьвер йиферин,
Амма рагъ хъфейла кьулухъ тамарин,
Пешер ахъа жезва хъвер алаз секин,               
Ван къвезва заз рикIи цуьк ахъаюнин.

Ва икI галатнавай, тIал авай хура
Акьазва йифен къай, ава зун зурзаз, 
Кутадач ви рикIик са кIус гъалаба,
Са гафни лугьудач, лугьудач за ваз.


Рецензии