Епiтимiя
Політик у нас на моральному дні,
Та все ж під кінець свій земного життя
Він має спокуту гріхів й каяття.
Грішник на сповідь таємну іде
Й гріхи, що накоїв, вітцеві кладе.
Духовник, щоб дати йому ізцеління,
Епітимію творить на час і терпіння.
За те, що в житті той гріховне наврочив -
Прощення гріхів в епітимії відстрочив:
З брехні, святотатства до божих законів -
Піст, милостиня, молитви, поклони.
Подвиг душевний, духовне прозріння
Повинен здійснити під час епітимії.
Лиш ставши душею і духом здоровий
Зможе попасти під захист Покрови.
14.10. 2015р.
Свидетельство о публикации №115102105773