Не осужуй мамо, що я на в йн...

Не осуджуй мамо, що я на війні,
Я не боюсь померти за країну.
Де народився я, і де минали дні,
Я завжди буду твоїм сином

Я молодий, і кров моя гаряча,
У грудях буде битись до кінця.
І та скотина із кремля свиняча,
Не буде над землею мого отця.

Я сильний духом, і брати мої
Зі мною разом ворога вбивають
Хай знають, що на моїй землі,
Останки їхні невідомі поховають.

Я не боюся ваших ураганів,
Смерчів і градів уже не боюся.
Сховаюся у бліндажі-кургані
Я тихо Богу за братів молюся

Вставайте бряття всі що є,
І разом нам нічого не завадить
Поки у нас ще Україна є
Пора уже катів усіх спровадить

Нехай летять вони у різні боки,
Дивись які мордяки відростили.
Аж по землі звисають їхні щоки
Щоб ми ще всі так гарно жили

Останнє заберуть і просять ще,
Пора їм приземлитись на коліна
Пробачення просити у народа
Тоді заквітне наша Україна


Рецензии
Де ти, воїне? Бачу, вже рік тут не з*являвся...Чи зазираєш сюди? Дай боже, щоб з тобою все було гаразд, щоб живий був і здоровий. Якщо прочитаєш ці рядки, дай про себе знати. Я буду чекати...

З повагою,
Валерій

Сазонов В.П.   28.09.2016 11:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.