ШЛЯХ

НЕ ЦІНУЄМО,ЩО МАЄМ
НЕ ШАНУЄМО,ХТО ПОРУЧ
ПОТІМ ШИШКИ НАБИВАЄМ
ДРУГИХ ЖИТИ НАУЧАЄМ

КОЖЕН ЙДЕ СВОЇМ ШЛЯХОМ
А ДОРОГИ ДУЖЕ РІЗНІ
ІНКОЛИ УСЕ ЗАПІЗНО
ВИПРАВИТИ,ПОВЕРНУТИ

НАМ ПОТРІБНО ОДНЕ ЗНАТИ
ЗЛА НІКОМУ НЕ БАЖАТИ
БУДЬ ТИ ЧЕСНИЙ,САМ З СОБОЮ
ПОКОХАЙ,ЩОБ ТАК,ДО БОЛЮ

БУДЬ ВІДВАЖНИЙ ТА СМІЛИВИЙ
БУДЬ УВАЖНИЙ,ТЕРПЕЛИВИЙ
ЩОБ ХОТІЛИ,ПРИКЛАД БРАТИ
ЛАД БУВ ЗАВЖДИ БІЛЯ ХАТИ


Рецензии