ТИША

ЯК ХОЧЕТЬСЯ ТОБОЮ УПИВАТИСЬ
ПОБУТИ В ТОБІ І В СОБІ ЗОСТАТИСЬ
ТАК ТИХО-ТИХО НАВКРУГИ
ТВІЙ СПОКІЙ, ДЕСЬ ВЕДЕ ТУДИ

В ТУ ДАЛЬ ПРОЖИТИХ МНОЮ ДНІВ
ДЕ КОЖЕН БУДЕНЬ ГРАЄ РОЛЬ
ТА ЩО ТАМ БУДЕНЬ,КОЖНА МИТЬ
ПРО ЩОСЬ ГОВОРИТЬ,ГОМОНИТЬ

В ТІЙ ТИШІ ТІЛЬКИ Я,ОДНА
А СПОМИНИ ЗІ МНОЮ ВСІ
ЖИТТЯ ПРОЖИТЕ,НЕДАРМА
І ДЯКУЮ,ЦІЙ ТИШИНІ


Рецензии