КЪСО
косата ми огнена
прокарай в нея
дълги пръсти -
да простене
мелодия...
единствено
От нас разбрана
* * *
съчиних те
от най-красивата тъга
Хубаво е да си наблизо...
* * *
и молитвата
за тиха наслада
кротка емоция
безсмислено красива
възхитително безсрамна
с дъх на интимна канела
Хлъзгаво...
* * *
пътувам към теб
страхотно неподправена
съм
давам ти тази пролет
сега
В окото - капка солено
Свидетельство о публикации №115102110707