Зрада

Я ВІДЧУВАЮ,ЩО Я ГОЛА
Я БАЧУ ПОГЛЯДИ ОТІ
А Я НЕ ДУМАЛА,НІКОЛИ
ЩО ТАК ВСЕ БУДЕ У ЖИТТІ

ЯКБИ В БАГНО Я ОБМАСТИЛАСЬ
ЧИ БОРЩ ПРОЛИЛА НА СОБІ
Я БИ ОБТЕРЛАСЬ ТА ОДМИЛАСЬ
А ЗРАДУ ВИДРАЯТИ,НІ

Я ЗРАДУ ВИДРАЯТЬ НЕ В ЗМОЗІ
В ДУШІ ЗАСІЛА БІЛЬ,ТУПА
І НЕ РУШАЄ ГЕТЬ НІКУДИ
ЯК ПОРОХ ПРИДОРОЖНЬОГО СТОВБА

І РАДА Б Я БУЛА,ЯКБИ ВІДТЕРЛА
ВІДТЕРЛА Б ТАК,АЖ ШКУРУ ЗДЕРЛА
ТА НЕ ВІДХОДИТЬ БІЛЬ ОТА
ХОЧ ДРАЙ,ДЕРИ ТА РОЗДЕРАЙ

ПРИЛИПЛА ЗРАДА Й НЕ ВІДТЕРТИ
НЕХАЙ ЛИШАЄТЬСЯ ТОБІ!
МЕНЕ ТИ ЗРАДИВ,З НЕЮ ТИ ЗОСТАВСЯ
ТАКА ВОНА,ЯКА ВЖЕ Є

У ЗРАДИ Є СВОЄ ОБЛИЧЧЯ
ЩЕ Й МАСКИ НОСИТЬ,ЗРАДА ТА
А ТИ МІЙ ДРУЖЕ НЕ ЗДАВАЙСЯ
БО ЖИТИ З НЕЮ БУДЕШ ТИ

МУЖАЙСЯ МИЛИЙ МІЙ,МУЖАЙСЯ...
ПІДКАЗКУ ХОЧЕШ?ТИ ПОКАЙСЯ!


Рецензии