Принесена вiтром

ТАКА ВЕСЕЛА,ЗАВОДНА
НЕМОВ ПРИНЕСЕНА ТИ ВІТРОМ
КОВТОК ТИ СВІЖОГО ПОВІТРЯ
ТИ ЛЕГКИЙ ПОДИХ ІЗ ГРУДЕЙ

НЕ ВІДВЕСТИ СВОЇХ ОЧЕЙ
А СТІЛЬКИ,ЩЕ НЕДОСПАНИХ НОЧЕЙ?
ТИХ МРІЙ,ЩО ЛИНУТЬ В ГОЛОВІ
А МОЖЕ ВИСТАЧИТЬ МЕНІ?

Я ФАНТАЗУЮ ДО ТЕПЕР
СМІЛИВІСТЬ,ТАК НЕ ВІДНАЙШОВ
КАРТИН Я СТІЛЬКИ НАПИСАВ
ТИХ ВІРШІВ,ЩО ТОБІ СКЛАДАВ

ТВІЙ ОБРАЗ,ВСЕ НА ВИСОТІ
ТИ ОСТРОВОЧОК,МОЇХ МРІЙ
ТИ ЗІРОНЬКА,ДАЛЕКА ТА БЛИЗЬКА
ЩО СЯЄ СЯЙВОМ,НЕ З ПРОСТА


Рецензии