Безумство
МАМОЧКА,РІДНЕНЬКА
ОЧІ ТІ,БЕЗКРАЇ
ЛЮДИ МОЛОДЕНЬКІ
СХОДЯТЬ З ГЛУЗДУ,БІДНІ
А В НАДІЇ,ВДОМА
МАТИ ТА СТАРЕНЬКА
В ПОШУЦІ,ОТОМУ
А ВОНИ БІДНЕНЬКІ
БЛУКАЮТЬ ЦИМ СВІТОМ
БУЦІМ І НЕ ВДОМА
ВІЧЧІ ЖАХУ ПОВНІ
А У НОГАХ,ВТОМА
ВТОМА ТА,ДАЙ БОЖЕ
НІКОМУ НЕ ЗНАТИ
ОТАК ПОСТРАЖДАТИ
А ВЛАДІ БАЙДУЖЕ
ЇМ НЕ ДО БІДНЕНЬКИХ
МРІЮТЬ,ЛИШ ПРО СЕБЕ
ЩО БУДУТЬ ГАРНЕНЬКІ
ГЛУЗД ТОЙ,НЕЗДОРОВИЙ
ПОВЕРНЕТЬСЯ КРИКОМ
КРИК ДУШІ, ВІД ВТОМИ
НЕ БУДЬТЕ,БАЙДУЖІ!
ВОНИ В СЕБЕ В ДОМА!
В НАС ТАКИЙ ГОСПОДАР
ЩО ЛЮДЕЙ,ВТРАЧАЄ
НАВІТЬ,БЛУДНА КІШКА
ТАЙ ТА,МІСЦЕ МАЄ
ЩО РОБИТИ ЛЮДЯМ?
ЯКІ НІЦ НЕ ЗНАЮТЬ
ВІДКРИВАЙТЕ ОЧІ
СУМ ІДЕ ЗА НАМИ...
Свидетельство о публикации №115102110194