запитання до влади

Розкажіть мені барига Порошенко,
Чи глиставий Сєня паразит,
Де знайти роботу щоб не вмерти,
З голодухи,ще й гасить кредит?

Я ж як брав кредит собі на хату,
Батьківщині-Матері служив,
Не велику мав тоді зарплату,
Та платив,а ще щось їв і пив.

Міг платити також комунальні,
І на ліки ще й давав батькам,
Дітям в школу речі нові гарні,
Та й в біді всім рідним помагав.

Що ж ви гади-суки натворили,
Як же людям долі пересрали,
Ви б хоч тиждень в шкурі цій пожили,
Язиками б потім не плескали.

Але Вам того не зрозуміти,
Бо немає в чорних душах серця,
Аферисти,підлі паразити,
Кролик Сєня,ПідРашенко Пеця!


Рецензии