Камин. украинский язык

Тріскіт дрів заколисує в сон,
Як відлуння на шал нещодавній,
І пульсує в каміні вогонь,
Розпалившись, мов пристрасть в  коханні.

Теплим дотиком ніжний порив
По оголеній ковзає шкірі,
Насолодою втоми покрив,
І свідомість спливає у вирій...

То до часу... Тепло огорне,
Мов би зустрічі час в мелодрамі...
Цей сюжет- про тебе і мене...
Знов зіллються тіла у нестямі,

Хоч неначе вже все віддала,
А я взяв, витрачаючи сили...
Чи це дрівця, чи наші тіла
Знов бажання вогонь розпалили?..


Рецензии