***
бАгряні як фіранки.
ПАрене молоко - рани
На піднебінні банки.
«Дихай на повні груди
Ясиком перцЕвої м*яти.
Серця нікому не треба?
Клякне всередині хати».
Містом віднімує ніч.
Містом кричать ракети.
Нам залишилось – ніц.
В*язаний мамин светр.
Свидетельство о публикации №115102006657