Autumn becomes more murky. из ЯП

Autumn becomes more murky ...
I go to the yard.
Maybe with leaves that are falling
it wil take me and grab?

The birds have now died yet,
and still did not fky away,
So I'm not too late,
to buy a ticket for the train.

Flame of the birch candles,
as pre-winter sick they glow.
The miracle on earth happens
in unexpected Fall.


Осень всё глуше и глуше
Ясномысля Переславлев

Осень всё глуше и глуше...
Выйду я к ней со двора.
Может с листвою летящей
Захватит она и меня?

Птиц у нас нынче не стало,
Но и там их пока ещё нет,
Значит не опоздал я,
На поезд купить билет.

Свечи берёз пылают,
Как славный предзимний больной,
Чудо земное случается
Нежданной осенней порой,


Рецензии