А. ФЕТ. Кровию сердца пишу...
РикIин ивидивди кхьизва за ваз и цIарар,
Аквазва, чаравал-чавай эхиз тежер тарсар,
Аквазва, начагъдаз нагьахъ я кан хьун азадвал,
Аквазва, мумкин туш, хквен фадлай са фейидал,
Аквазва, гьар куьна, тIалар къизгъи ийизвай чаз,
Асан я, верци я, туьгьмет авун икI са-садаз.
Свидетельство о публикации №115101910689