Cit imi esti de draga

             16.10.2015.
              (mold)
Iubita mea sa stii,cuvinte nam sa-ti spun
Cat tu imi esti de draga...
Ma topesc mereu in bratul tau cu dor,
C-a fulgul de zapada.

Unde nu m-as afla,te simt alaturea-"CRAIASA"
Si imi doresc c-a tu
Sa-mi fii a mea,pe veci...
A inimii mireasa.

Te chem in zori de zi:
-Hai vin-o nu mai sta,
nu-ti feri privirea...
Si lasa-ma sa-ti fur
a tale buze dulci,
Nebun de fericire.

Mai lasa-ma putin sa te alint sublim
In noptile cu stele...
Esti tot ce mi-am dorit,al vietii legamant,
Iubirea vietii mele.

Oricand te voi canta si te voi alina,
Pentru ca tu esti una...
Pe tine te  iubesc,pe tine te doresc
Si vreau sa-mi fii cu mine-ntr-una!


Рецензии