Гасцям
Заўсёды рады я гасцям,
Магчыма не купаюся ў багацці,
Аднак на стол заўджы падам.
Есць бульба, смажана цыбулей,
З капусты з моркваю салат,
Як трэба, то й бліны шчэ будуць,
А можа, знойдзем і сто грам.
Наш адпачынак вельмі розны,
Застолле, карты, даміно,
Бывае не зусім сур*ёзны,
Але ж не ўсё, як у кіно.
Вітаю вас у маёй хаце,
Заўсёды рады я гасцям,
І справа не зусім у багацці,
Галоўнае, які ты сам.
Свидетельство о публикации №115101804612