свого коня в уздi тримай

                він до мене посміхнувсь,
                а я вже думаю: він хоче...
                я підійшла, але чомусь
                він як обпечений одскоче,
                і я не знаю  в чому річ
                від всіх тримаюсь вже подалі
                а він навмисно йшов навстріч
                щоби зі мною поскандалить
                ти краще  мене не займай
                ти ще знаєш  з ким  зустрівся
                свого коня в узді тримай
                мені всміхнувсь мов одружився
               


Рецензии
Гарний, мудрий вірш!!!
На жаль не знаю як Вас звати...
Бажаю щастя!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   18.10.2015 10:25     Заявить о нарушении