ЦЕ ВСЕ, ДЛЯ НАС

ЯКЕ Ж ТО ГАРНЕ ВСЕ НА СВІТІ
ТО НЕБО,ЗОРІ,ТРАВИ,КВІТИ
ТІ ГОРИ,РІКИ ТА МОРЯ
ТОЙ ШЕЛЕСТ ВІТРУ,СПІВ СОЛОВ'Я

І ВСІ СТВОРІННЯ-ПРОСТО УНІКАЛЬНІ
ЦІ ПТАХИ,ВСІ КОМАШЕЧКИ,ЖУЧКИ
І ЗВІРІ,РИБИ,МОТЕЛЬКИ
ТАКІ КМІТЛИВІ,ГАРНІ,МИЛІ

ОЙ ЧУЕШ,ЧУЄШ?!-МИ ЩАСЛИВІ!
ЦЕ ВСЕ ДЛЯ НАС-ЗА РАДИ НАС!
ОЦІ ЧОТИРИ ПОРИ РОКУ
ВСЕ ТАК МИЛУЄ НАШЕ ОКО!

ОСЬ ВЗИМКУ СНІГ ТА ІНІЙ
СНІЖИНКИ ТА ДЕРЕВА КАЗКИ
ТАМ САНОЧКИ І ЛИЖІ,ЩЕЙ КАТОК
МИ ЧУЕМ СМІХ ДІТЕЙ,ТО ЩАСТЯ

А НАВЕСНІ -ТАКОЖ,ПРЕКРАСНО
СТРУМОЧОК ВИВІЛЬНИВСЯ ТА ЗРАДІВ
ДЕРЕВА ВСІ ПОПРОКИДАЛИСЬ
ЗАШЕЛЕСТІЛИ,РОЗЦВІЛИ

КОВТОК ПОВІТРЯ З АРОМАТОМ
ВСЕ СВІЖЕ,СВІЖЕ НАВКРУГИ
А ЛІТО,ЛІТО -ПРОМІНЬ СОНЦЯ
ТАМ МОРЕ,МОРЕ...ГОРИ,ГОРИ

І ЯГІД,ОВОЧІВ,ГРИБІВ
КОЛИ Б ВИ ВСТИГЛИ,ВСЕ ЗІБРАТИ
ТОЙ СПІВ ПТАХІВ,ВЕСЕЛКА В НЕБІ
ДИВИСЬ!..ОСЬ ОСІНЬ ЗОЛОТА

ВОНА І ЩЕДРА,І БАГАТА
ВСЕ ГАРНЕ,ГАРНЕ...НАВКРУГИ
ОЙ ЧУЕШ?!МАМА КЛИЧЕ НАС
ДО ХАТИ!

 


Рецензии