Са хьуна сагатло Нана

Са  хьуна сагатло Нана

Со елхa еха хилазa  г1айбан

Гуьиренан дог1а санна

1енош хиш бергехар лейран



Аьхкeнан меда кхорp сана

Дагт1ира 1идадеш мутт

Со хьуна елху са Нана

Cтиглара kхардабеш бутт



Яг1анчу генарчу хенахь

Нек1 бора юсташ хъа юрт

Т1къа  х1инца сихсиха г1енахь

Сам юлу маркьулуш чурт



Баттана уг1у борз санна

Г1ата еш наб кхетта юрт

Хьо' кхойкху Нана ас денна

Суьртана бохуш хьа барт



Нана са кхачийна баьрхиш

Юзна ас гъ1айг1ана г1у

Ма халл юу дуьненан чолхеш

берзац са дагть1ира му



Са хьуна сагатло Нана

Чоьж эт1оуш хьекхац ас мохь

г1айбана тийжана денна

Базбела дагть1ира мохь.



Со ёкхуш ойланах ч1ана

кханенга хада бещ нек1

Яха хьо са хьоме Нана

боданяхъ буьттуш вай кхерч.



Са  хьуна сагатло Нана

Мохь тоххуш кхойкху ас хьоь

байлац кха дагт1ийра бала

ерзацкха кха дар елла чов



Са  хьуна сагатло Нана........


Рецензии