Ми

Ми піддавались законам фізики,
Пізнавши силу тертя.
Ми вслухались в мелодію ризику
Швидкого серцебиття.

Між двома нами процес дифузії,
Орфографія між слів.
А твої губи – спекотна Грузія,
А твої стогони – спів.

Для нас ця кількість годин
                неначе
Тлінь сигаретних вуглин,
Безжальна послідовність Фібоначчі
Й плюс незрозумілий сплін.


Рецензии