Божа вiстонька

недолюблена переспівана
у тумани окутана снів
Божа вістонько несподівана
я тебе не чекати не смів

як же сталося ми не зналися
ані полоху ані страху
ти подією відкривалася
мов проталини мак на снігу

а не слухати не розрухати
горя й радості світла й біди
розродилася втрати духом ти
і несила думкам відійти

як посватали кривду з датами
під гарматами нили поля
там прощалися зі солдатами
їхній біль і вітала земля

хижим холодом серце сколоте
мертвим слава а пам’ять живим
шита вістонька віри золотом
опустили церкви корогви

недолюблена переспівана
у тумани окутана снів
Божа вістонько несподівана
я тебе не прокляти зумів

16 Жовтня, 2015


Рецензии
Як це розумно!!! Та...боляче...
Чудовий вірш!!!

Елена Каминская7   20.10.2015 13:57     Заявить о нарушении
СПАСИБІ!

Юрий Лазирко   20.10.2015 16:19   Заявить о нарушении