А щастя, де?

ХТО ЗІГРІЄ ТВОЮ ДУШУ?
РОЗТОПИТЬ КАМІНЬ ТОЙ,В ТОБІ
ОБРАЗУ ТИ КОЛИ ВІДПУСТИШ
ТОДІ ЩАСЛИВИЙ БУДЕШ ТИ

ТИ ДОВОЛІ НАСТРАЖДАВСЯ-
ЛЮДИНОЮ ЗОСТАВСЯ
І ДЯКУЮ,ЩО НЕ ЗЛОБИВСЯ
ПОГАНО,ЩО В СОБІ ЗАКРИВСЯ

ЗА ЩО,СЕБЕ ТИ СХОРОНИВ...
НАВІЩО,ТИ ОТАК ЗРОБИВ?
ЩО САМ ВІД СЕБЕ,ТИ ВТІКАЄШ
ВТІКАЄШ,САМ ТОГО НЕ ЗНАЄШ

НЕ ЗНАЄШ ТИ-НАЗДОЖЕНЕ
ТЕБЕ ТА ДОЛЯ,НЕПРОСТАЯ
ВОНА ТЕБЕ,САМА ЗНАЙДЕ
ВТІКАЄШ,А ВОНА ЧЕКАЄ...

ЩЕ БОГУ,ДЯКУВАТИ БУДЕШ
ЩО САМЕ ТАК,КОЛИСЬ БУЛО
ЩО ТАК,КРУТИЛО ТА МЕЛО
ЩО ВІДІРВАЛО Й ПОНЕСЛО

ЩО ПОНЕСЛО ЇЇ, ВІД ТЕБЕ
ТИ ЗРОЗУМІЄШ,ТАК І ТРЕБА
ЯК ЩАСТЯМ,БУДЕШ УПИВАТИСЬ
ЯК В НІЙ,ТИ БУДЕШ,РОЗТВОРЯТИСЬ

ТАК ЖИТИ,СХОЧЕТЬСЯ ТОБІ
ЩО САМ СЕБЕ,ТИ НЕ ПІЗНАЄШ
ОТО ЛЮБОВ!
ТИ ЯК ГАДАЄШ?!


Рецензии