Не витрачаймо час

Розпалимо багаття
І спалимо до тла
В поразках всі заняття,
Щоб впевненість була

Що врешті перемоги
Прийдуть в житті до нас,
Ми встанемо на ноги
У не простий цей час.

І радісно підемо
Життя долати шлях,
Настирливо і чемно
Свій будувати дах

Дах від дощів невдачі,
Для доброго життя,
Щоб праці дні гарячі
Покращили буття.

Не падаймо у розпач,
Життя одне у нас,
Тож не робімо щозна,
Не витрачаймо час.
15.10.15.


Рецензии