не загроза

любов врятує світ та не нас
для нас любов не загроза
ми шукаємо вічне але в наш час
любов мов мінлива погода

в цьому середовищі любові брак
і вихід цьому браку - жадоба
для когось гра грошей
для когось війна
для інших сердечна хвороба

ти знаєш любов не врятує нас
знання це - єдина для нас нагорода
ти знаєш ніщо не врятує нас
все марно - краса, любов, врода.


Рецензии