Соловей
Соловей мені співав,
У житті минулім,
На світанку починав,
Друзями ми були.
Завжди мене впізнавав,
Заглядав в віконце,
Я його також вітав,
Зустрічали сонце.
Дивна пташка, та свята,
Красуня тендітна,
Прилітала й на свята,
Мила, та привітна.
Так у пам'яті моїй,
Птаха ця Господня,
Улітає у краї,
Теплі, вже сьогодні…
Соловей мені співав,
Вірю, що не всує…
Та у мене запитав,
Як живу - міркую…
Автор Геннадій Сівак.
14 жовтня 2015 року.
Свидетельство о публикации №115101601508
Спасибо большое за оду соловью!
Благодарю и за творчество на украинском языке!
Музы в лад!
Валерий Буслов 05.09.2019 07:19 Заявить о нарушении