Моя Украiна

Рідна Україна, будь завжди єдина…
В кожне серце б'ється, що завітай…
Мила Україна, ти як мати рідна…
Зіронькой що світе, кожному стань…

Твоя Україна, мова солов’їна…
По душі всій ллється, мов водограй…
Місця в твоїм серці, друзям всім знайдеться...
Україна щиро, всіх привіта…

Моя Україна, духом своїм вільна…
Без вагань за неї, життя віддам…
Знай що ти для мене, наче мати рідна…
Нікому паплюжить, тебе не дам


Рецензии