Покрова...

Хай стелить Покрова осінні обнови,
Хай Осінь знайде Вам - на щастя підкови!
Хай Доля до  кожного стукає в хату,
І завтрашній день перетворить на свято!

Нехай мир і спокій Вам Небо дарує!
Хай сонячний День благодаттю чарує!
Хай радість приносить Вам кожна хвилина,
Хай буде щасливою кожна ЛЮДИНА!!!


Рецензии
Мария! Пусть и в Вашей душе всегда будет Весна!!!

Анатолий Олейник   01.11.2015 18:04     Заявить о нарушении