Наiвнi

Наївні

Є ще в нашій Україні
Люди виборці наївні,
Вірять кандидатам брехунам:
- Послужу народу, не грошам.
 
В час безмежного нахабства
У стремлінні до багатства
Щоб сумління десь перемогло.
Та такого в нас ще не було.

Й не сьогодні, мабуть, буде,
Хто розірве зиску пута?
Тож брехня на виборах й звучить,
А наївний виборець мовчить.
15.10.15.


Рецензии